Mamma snart 83

Har varit och hälsat på min mamma 20 mi bort. Mamma är alltid mamma. Snart 83, bor och klarar sig själv och har en förmåga att alltid se framåt. Krämpor, men ingenting man talar om. Hon är av segt virke, min mamma. Vilken underbar mat hon lagar! Allt smakar så gott; det är helt enkelt genuin, vällagad husmanskost. Det finns mycket omtanke i att laga en god måltid. Utan ord eller långa kärleksförklaringar kan man ändå förmedla ett budskap.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mamma snart 83

  1. Fröken Vicky skriver:

    Hehe, tycker min mormor lagar jättegod mat. Blir sugen på mormors mat nu. Farmors mat var också mumsig. ^^Lär mig så mycket jag kan av dom, sen att det blir lite minder gott när jag försöker laga det spelar nog inte mormor någon roll. Hon är så stolt över att jag försöker. Och som hon brukar säga ”försöka duger”.Kram Vicky!

  2. Imse Vimse skriver:

    Vad skönt att ha en mamma som är så pigg. Min mamma klarar också sig själv än så länge, men svärmor behöver hjälp med allt. När barnen är vuxna får man ta hand om föräldrarna istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s