Britta sover inte länge en lördagmorgon

Flitens lampa lyser och morgonstund har guld i mund. Man får ju vara tacksam när man vaknar fem på morgonen, pigg som en lärka, dansar ut i köket och matrummet och den sammanboende mannen är också på gång och tar sig an alla 16 köksluckor ett andra varv med den korn-/duvblåa färgen. Frukost, kaffe, promenad, städa köksskåpar, skratta och dansa egenhändigt, påkommen blandning mellan rumba och disco. Livet leker och idag är alla krämpor som bortblåsta. Ingen värk i ryggen, ingen uttröttande trötthet.

Jag skriver en sida idag på livets blad och tackar för den här fantasktiska världen vi föddes till. Även duvan på hustaket mittemot ger en vacker silhuett mot himlen. Jag är en del av världens stora allt och världen är mitt allt.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Britta sover inte länge en lördagmorgon

  1. Imse Vimse skriver:

    Så pigg har jag aldrig varit fem på morgonen!Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s