Många formuleringar är bra..

många finns faktiskt i Bibeln. Poesi, sanning och man inser att människor varit lika alla tider. Ta det här med att inte kasta pärlor till svin t ex. Hur många gånger tänker man inte att folk inte förstår att uppskatta det man gör? Eller att tala är silver, men tiga är guld  (men undrar om det stod i Bibeln?). I alla fall stämmer det bra. Mobiltelefoner i all ära, men på bussen! Trött och utschasad sitter man där och det talas friskt och brett och allt man vill är att ha tystnad.

Annat som är ganska träffande är Paulus som beklagar sig över att han gör saker han egentilgen inte ska göra och frågar sig nog varför. Vem har inte varit i den situationen?

Det finns många favoriter; den om den barmhärtige samariten eller om Marta och Maria. Marta var fylld av plikter och göranden och vad folk skulle tycka och tänka. Maria tog fasta på det som var viktigt: själen.

Glöm aldrig själen.

Trevlig kväll! önskar Britta 

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Många formuleringar är bra..

  1. Imse Vimse skriver:

    Jag avskyr mobiltelefoner i alla offentliga sammanhang. Att folk ska prata så högt och så länge!Kram, ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s