Vardagslivets mysterier..

Skön tanke; vardagslivets mysterier, om man nu blivit mätt på allelhanda deckare och kriminalserier som CSI m m, kommer för tillfället inte ihåg vad alla i genren heter. Såg ett riktigt ruggigt avsnitt i veckan om en tjej som blivit avskuren halsen och sedan upphängd i en takfläkt. I huset pågick ett ”bikini- och badbyxparty” och två av deltagarna smög sig in i ett mörkt rum och väl på sängen tyckte tjejen att det droppade något på henne; lampan tändes och där hängde kroppen i takfläkten. Sedan hittade man naturligtvis huvudet.

En serie som handlar om att spåra upp mördare har totalt spårat ur. Äckliga närbilder på blod och lik och sedan ett lab där allt analyseras. Coola kommissarier och chief inspectors kryddade med lite privata problem. Vad var det egentligen för fel med ”Snobbar som jobbar”? (ok då, har sett ett avsnitt på TV4 Guld och serien är väl inte riktigt up to date). Men jag undrar vad som kommer att krävas härnäst? Riktiga avrättningar direktsänt i tv, kanske?

Vardagsllivets mysterier är något helt annat; det kan exv vara att humlen som man planterade för två veckor sedan redan satt fart, att ryggen känns lite bättre just nu än för två timmar sedan. Men, nu har jag inte tid att skriva längre. Aftonbladets medföljande DVD  ”Mord i sinnet” väntar och den serien är ju inte det minsta hemsk. Ha det så gott, där ute! mvh Britta 

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vardagslivets mysterier..

  1. Imse Vimse skriver:

    Jag gillar engelska deckare. Inte så mycket blod, men desto mer spänning.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s