Jag undrar om jag lider av mental härdsmälta

En vecka har gått av semestern och jag har redan börjat tackla av. Efter förra veckans solande och smärre vätskebristattacker har nu sommaren gått över till regn och rusk och DVD-filmer. Jag har filosofiska diskussioner med mig själv och funderar endast på nästa dags väder. Jobbet känns mer och mer avlägset och att ligga och vrida sig i sängen, det så kallade ”natten innan måndag-syndromet” har försvunnit och jag inser att jag fullständigt kapitulerat för mitt loja lejonjag och sakta men säkert sjunkit ned i semesterträsket.

Till mitt försvar kan nämnas att en novell har skapats, nya glasögon är på gång, tvättkorgen är tom och ”Djävulen och Fröken Prym” har avlyssnats. Men annars flyter livet på som en rödmålad eka på en vindstilla sjö eller som flötet på ett gammalt metspö. Ni förstår väl vilka kval jag går igenom? Inte ställa klockradion på 05.45 varje kväll och vakna till någon sliskig ballad på Lugna Favoriter, inte stressa med middagen och inte somna halvdöd i soffan efter Rapport. Hur ska jag klara mig utan allt detta i hela fyra veckor till?     

2 tankar på “Jag undrar om jag lider av mental härdsmälta

  1. Men faan va skönt! ÅÅÅÅH!! Blir riktigt avis. Själv måste jag upp i ottan imorgon. Fast jag e sjuk. Vill också vara ledig.Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s