Let’s dance IRL

Det är populärt med dans – på tv. Förr var det populärt att dansa IRL, typ dansbandsdans. På 80-talet träffades man ute på lördagarna, dansade, lärde känna folk och var rätt så social. Nu finns det en uppsjö av siter på nätet som en träffpunkt. Ensamma människor sitter och knåpar ihop sina alster, hoppas att träffa en vän, man eller kvinna att få kontakt med. På fredagskvällarna är höjdpunkten Let’s Dance. Efteråt kopplas det upp och loggas det in och det frågas: Såg du Let’s Dance?

Människor har distanserat sig från varandra. Det är bekvämt att umgås på avstånd. Få vänner på nätet. Ha vänner i ensamheten. Det är väl bra om det fungerar, men samtidigt lite hjärtknipande. Den anonyma kramblogg-explosionen. Fast det är ju så mycket bättre – IRL.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s