Fel på räkneverket…

måste det vara. Jag är ju en suverän skribent, med kloka åsikter och välformulerade rader. Trots detta läser få min blogg. Ibland skriver någon en kommentar. Jag får sällan några ”kramizar” eller kram eller puss eller sånt, förutom av dem som känner mig personligen och som förstått vilken utomordentlig bra person jag är. Därför har mitt bloggande blivit lite åsidosatt. Jag läser andras inlägg, skriver nästan aldrig någon kommentar, fast jag kan hålla med i sak. Skriver aldrig kramizar. Vilket nog är en felaktig strategi. Men nog om detta.

Den senaste veckan har det varit riktigt eländigt. 10-30 sidvisningar per dag. Men ikväll, döm om min förvåning hela 87 st. Jag antar att ni som tycker 87 sidvisningar är något av en skamfläck och aldrig skulle berätta det låga antalet, idag säkerligen har 870 sidvisningar, eftersom det högst troligt är fel i bloggens räkneverk.

Men om det av någon outgrundlig anledning, skulle dimpa ned en kramiz-kommentar som svar på mitt inlägg, lovar jag sannerligen att svara men samma mynt.

4 tankar på “Fel på räkneverket…

  1. Hej på dig! Jag hade skrivit kramiz men jag tror inte av principiella skäl på sånt här ute. Kör med 🙂 istället då jag ser det som mindre stötande. Vet att många skriver kramiz och inte menar så mycket med det… så jag protesterar inte när jag ser sånt men… jag skriver inte det själv. Nu när jag har sett ditt inlägg tänkte jag… kanske en tumme och några rader… hon blir kanske glad då. I korthet kan jag säga att du inte ska ge upp. Det tar en stund innan folk får upp ögonen för vad du skriver. Då kommer kramar och pussar och tummar. Det är bara att fortsätta och vänta. Så… nog från mig för den här gången. Jag avslutar med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s