Den trevligaste frissan finns i Holmsund

Det finns yrken som kräver sin man – eller kvinna. Som exempelvis frisörer. Det slog mig på jobbet idag att man tänker en massa roliga och positiva saker om andra som man aldrig säger, men att man verkligen borde göra det. En positiv kommentar kan faktiskt förgylla en hel dag. Man blir lite lätt rosig om kinderna, svävar på små moln och glider omkring som en drottning på kontorsgolvet.

I sjutton år har jag klippt mig hos Carina, från och till. En synnerligen trevlig person är hon. Det känns bra med trevliga personer. Värmer lite gott inom en. Världen är ändå varm och god, trots kriser och annat elände. Dessutom kan hon klippa så att man är nöjd och glad när man går därifrån.

Jag har tänkt på positiva saker idag. Dags att säga dem – rakt ut.

3 tankar på “Den trevligaste frissan finns i Holmsund

    • Finurlig rubrik på ditt inlägg. Kunde inte låta bli att läsa, men blev rätt så lättad när jag såg bilden! Ha en trevlig kväll:)

  1. Det var väldigt trevligt att du tänkte positiva saker igår. *ler* Tack snälla för dina ord om min illustration Passion. Att kunna beröra betraktaren är nog det bästa komplimang en konstnär kan få. Tack så mycket för dina ord. *ler*Önskar dig en fin helg i kärlekens teckenMargareth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s