Tills döden skiljer oss åt…

Ja, så hette teaterföreställningen som jag såg igår. Aktörer Kajsa Ernst och Göran Stangertz. En liten skruvad historia där mannen just hämtats hem från sjukhuset efter ett fall i en trappa med påföljande minnesförlust. Men är kvinnan i huset verkligen hans hustru och hur är det med hans minne egentligen?

En historia rullas upp med många bottnar. Vem bär skulden till vad och varför är inte makar ärliga mot varandra? Salongen var varm och instängd och efter arbetsveckas slut och nyligen intagen middag hade det varit skönt med åtminstone ett uns av ventilation för att hålla sinnena vakna. Kan dock rekommendera metoden att utforska teaterliv eller bio en fredagkväll istället för att somna in framför TVn.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s