Varning för starka rengöringsmedel i sprayform…

Jag är osäker på om man får skriva ut namnet på medlet ifråga? Måste undersöka den saken. Tills vidare kan jag bara berätta om vilken effekt en rengöringsspray hade på mig…

Badkar vill man gärna hålla rena och spray är väldigt praktiskt att använda, speciellt när reklamen utlovar att det blir skinande blankt och smutsen åker bort i ett huj. Jag sprayade och stod lite framåtlutad över badkarskanten. Det luktade väldigt starkt och stickigt och när jag böjer mig upp har jag tappat känseln i ena läppen och mungipan. Känslobortfallet höll sig i flera månader och jag kan inte se någon annan koppling än till rengöringssprayen. 

Jag slängde bort flaskan och funderade ett tag på att kontakta Sverker eller anmäla produkten till Giftinformationen.

Eller åtminstone varna andra….

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varning för starka rengöringsmedel i sprayform…

  1. Yrvaedret skriver:

    Kontakta Sverker, men kontakta även tillverkarna av sprayen. Kan tänka mig att det var den som gjorde att du fick känselbortfall. Hemskt att det kan göras sådana rengöringsmedel. Jag tror jag vet vilket märke du menar, men det är nog inte svenskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s