Förnya körkortet – men jag då?

Länsstyrelsen och Transportstyrelsen hade sagt sitt; du måste förnya ditt körkort. Inte för att det gjorde något. Tvärtom. Här fanns chansen att äntligen bli av med den där sura nunan som blängde på mig från det rosafärgade kortet. Ta ett foto, betala in en avgift och skicka in handlingarna till Transportstyrelsen.

Idag gjorde jag det. Tog kortet. I samma butik som för tio år sedan. Börjar nästan tro att det inte är mig det är fel på. Det är butikens utrustning – eller den flinande smågrabbens. Han tyckte väl jag såg sur, tantig och uppsträckt ut. Resultatet? Fotot kan med fördel användas i brottsregistret. Liknar någon ur Baader-Meinhof. Stirrande ögon och vildsint blick.

Nästa gång byter jag butik – om jag överhuvudtaget minns vart jag gick den här gången.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s