En söndagsbetraktelse

Det är söndag. Vädret har växlat riktning och solen skiner och det känns varmt och gott ute. Jag har läst en del bloggar senaste dagarna, verkligen läst om människors inre tankar, bekymmer, glädje och existensiella funderingar. Det kan vara svårt att vara människa ibland, men det också vara lätt när solen skiner och molnen sakta glider förbi på en klarblå himmel.

Vi är inte ensamma. Inga isolerad öar. Vi försöker bara att hitta sammanhangen, bli ett med någon eller något som är större än oss själva. Vi är sökare och vore inte människan det skulle ingen utveckling ske, inga kramar delas ut, inga större händelser i våra liv inträffa. Frågan om meningen med livet är något som vi alla ibland ställer oss. Den finns där. Hela tiden. Du fyller den med mening, med saker som betyder något för andra. Utan dig skulle världen inte vara sig lik. Var inte rädd för att tro att just du betyder något.

Önskar er en härlig dag, med mycket mening, kärlek och allt som gör livet gott! Britta 

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En söndagsbetraktelse

  1. Ru* skriver:

    Fint skrivet! =0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s