Tänkte jag skulle skriva positivt idag:)

Den här dagen har varit fantastisk! Jag vaknade imorse, före ringsignalen på mobilen, hade hyfsat tempo på morgonen och hann med tidiga bussen till jobbet. Vägarbetet och bilkön som bussen måste passera hade inte kommit igång på allvar och vi formligen flöt igenom den trånga passagen. Jag mindes lösenordet på datorn när jag loggade in och förberedde mig för ett litet projektmöte som avlöpte helt enligt planerna. När jag kommer hem finner jag Hemmets Journal i min postlåda och jag läser den under tiden jag äter min middag. Heikki Vesa berättar om min kommande vecka: Det rara, snälla och kärleksfullt goda ska komma till dig nu….Du kan ha lyckan med dig vid köp av en lott.

Jag loggar in på ABs blogg och det första inlägget jag ser är ett från Himmelen att det värsta han vet är när folk stavar fel. Jag blir ännu gladare, för jag kan stava rätt. För det mesta. Har varit helt pedantisk förut med stavningen, men min syn är inte lika bra som förr och jag märker att ibland missar jag någon bokstav.  

Om det finns något fler Lejon därute kan jag tipsa om att bästa lyckotalet för dig är 44.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s