Varför sätter jag inte bara igång med att städa…

Ibland är jag totalt odisciplinerad. Jag vet att jag bör städa ikväll. Jag har tänkt på städning flera gånger idag, men vad händer när jag kommer hem? Jag fastnar vid datorn…

 

Annonser

6 thoughts on “Varför sätter jag inte bara igång med att städa…

  1. Vad skönt att jag inte är ensam om samma fenomen.. blir samtidigt galen på min dåliga självdiciplin när det gäller städningen.Jag tar o plockar undan och dammsuger när det ska komma nån och då minsann går det undan.. annars också givetvis när det är för många dammråttor som nyps i tårna.

    • Gissa vem som kommer och hälsar på i helgen? Min 85-åriga mamma och då vill man ju gärna ha det riktigt fint.. Skönt att höra att det finns fler som mig:)

  2. Jag kan oxå ansluta mig till den klubben!! Att det ska vara så svårt….va?!Men när man ska få besök, jå jäklar går det undan!!

    • Det är skönt i alla fall när det är klart. Då kan man sätta sig ned och vara riktigt nöjd över sig själv. Ha det gott!

  3. För att det finns så mycket annat att göra som är roligare??Det är skönt att HA städat, men inte direkt ATT städa – tycker jag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s