Ibland tycks mig småsaker vara så meningslösa att strida om…

What´s the point, i det långa loppet? Människan kanske bara är sådär småaktig och inskränkt och saknar förmåga att se längre än vad näsan räcker.

Ta exv det här med 10-punktlistor och vad folk ogillar hos varandra eller hos sin äkta hälft. Jag slår vad om att ni genast tänker på ”toalettringen”. Jag tycker folk ska vara glada över att ha en toalett och inte bara ett hål i golvet, men det är det ingen som tänker på – utan endast det faktum att toalettringen inte är nedfälld.

Inte vet jag, jorden kanske går under om antalet ej nedfällda toalettringar överstiger ett visst antal eller så känns det bara väldigt jobbigt att behöva tjata om den saken en gång till när man nu har så mycket annat att tänka på och ha ansvar för.

Så vad ni än gör hädanefter; glöm inte att fälla ned toalettringen och för säkerhets skull även toalettlocket. Vem vet hur det annars kan sluta?

7 tankar på “Ibland tycks mig småsaker vara så meningslösa att strida om…

  1. Det här borde min pojkvän läsa, men han älskar att bràka om smàsaker… fast jag tror att det handlar om att han inte känner sig nyttig eller dylikt, han är arbetslös… Ganska tröttsamt i längden, men vad var det Monty Python sjöng om i ”Life of Brian”? Se alltid livet fràn den ljusa sidan?

    • Är man arbetslös kan man få bråka lite grann, fast det kan vara nyttigt ibland att reflektera över alla saker som man har och faktiskt också är lite lyxiga – men man tänker inte i de banorna. Hoppas det löser sig med jobb för din pojkvän!

  2. Han säger ”Grazie mille” Du har rätt, jag gör ocksà det jag kan för honom… Han är ju ändock ”Amore mio”…

  3. Jag fäller alltid ner locket eftersom det är jätteviktigt… 😉 Eftersom jag bor själv har jag ingen att reta mig på. Man retar sig så ofta på en massa struntsaker. Oftast är nog orsaken till ATT man retar sig något helt annat…

    • Det tror jag också! Det kan vara tufft att diskutera de ”stora frågorna” och lättare att fokusera på struntsaker. Skönt att det är fredag, men jag är aldrig så trött som på fredag kväll, åtminstone den här årstiden. Ha en fin kväll:)

  4. Jag, som Andromeda, bor själv och har just ingen att irriteras på. Kommer ihåg första dagarna efter en separation av ett långt förhållande och jag kom hem på kvällen…och det såg ut PRECIS som det gjorde när jag gick haha, vilken chock det var. Vad mycket tid jag fick över helt plötsligt. Sen har jag jobbat en hel del med mig själv. Idag finns det inte mycket som kan ta väck mitt goda humör, jag irriteras ytterst sällan och genomsyras av ett positivt tänk. och, hör och häpna, så mycket mer jag får tillbaka av alla människor i min närhet;)Senast idag fick jag så fina ord av en kollega om min roll jag har på jobbet. Blev alldeles varm. Vi är, överlag, alldeles för dåliga på att berömma och ge komplimanger när något är bra. Mer sånt:DHa en finfin helg

    • Vilken inspirerande kommentar! och visst är det så att vi hellre borde fokusera på det som är bra (och det är mycket som är bra) istället för att leta efter fel.Ha en finfin helg du också:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s