Vilket vidrigt avskum – Kommunalrådet & CO!

Hur vanligt är det egentligen med politiker och domare som köper sex – och dessutom av minderåriga? På Aktuellt nämndes till om med att det var 4-5 karlar som väntade på den 17-åriga flickan. Ett 67-årigt  KOMMUNALRÅD i Huddinge. Förakt och avsky är det enda ni är värda.

Stackars Huddinge och stackars den 17-åriga flickan och stackars alla som råkat ut för sådana människor som är lena i mun – men i det fördolda visar sitt rätta jag…

6 tankar på “Vilket vidrigt avskum – Kommunalrådet & CO!

    • Dessutom framgår det nu att en 42-årig lärare var inblandad i det hela. Jag känner att jag blir så fruktansvärt arg och besviken på människor i den positionen – som utnyttjar barn!

  1. Visst blir man förvånad!! Jag blir lika förvånad och illa berörd varje gång det kommer fram något sådant! Jag kan inte förstå hur dom är funtade!!KRAM hoppas du har en fin dag och att du har det bra!

    • Vanliga, normalt funtade män kan det i alla fall inte vara fråga om. Dom måste ha en totalt snedvriden syn på kvinnor och barn. Och sådana personer sitter och bestämmer över oss, över barn- och ungdomsfrågor och någon är lärare. Vilken rysare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s