Slet oss från Vinterstudion…

och gick en nätt promenad på 6 km. Det är verkligen skönt att promenera och röra på sig. Har efter julen inte riktigt varit ”på topp” så att säga. Kyla, snö och blåst har hållit mitt humör på ungefär samma nivå, dvs under noll.

Idag hörde jag fågelkvitter och jag tänker mig att det kanske blir en vår i år också. När man kommer hem efter en promenad kan man med gott samvete värma resterna av gårdagens middagspaj och sjunka ned i soffans kuddar och filtar och fortsätta se på Vinterstudion och OS-klassiker. André Pops, denne underbara, vänliga och naturliga programledare som är som klippt och skuren för TV-rutan. Ingen frisyrgelé, inga jättehippa och stylade kläder – han bara är.

Skön människa!

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s