Ett axplock från veckan som gått…eller inte har gåtts

Det sägs att det tar ca 19 dagar att skapa en ny vana eller att bli av med en gammal ovana. Nu har ju vi promenerat och promenerat och ibland har det känts som om en ny vana har skapats, men sedan kan bakslag uppkomma. Ett bakslag kan vara ihållande värk i en punkt i ryggslutet, liknande glimtar av tandvärk och då måste man ambitionen till trots, vara i stillhet några dagar.

Mobilkameran har varit i fickan under promenaderna och här är ett par bilder från Umeå. Kyrkan syns till höger. Vi gick över Kyrkbron, vandrade runt på Teg och sedan tillbaka över Umeås äldsta bro över älven, uppförd år 1863.  De högsta byggnaderna som speglas i älvens vatten är Thule-huset och Hotel Plaza.
Umeå.jpg

Några kvällar innan gick vi återigen förbi glasskulpturen Grön Eld vid busstationen. Solen var på nedgång och lyste rakt in i de gröna slingorna av glas:

Grön eld 2.jpg

Annat som hänt de senaste veckorna: I onsdags en väldigt trevlig sammankomst med kollegorna på jobbet. ”En råtta på menyn” Pistolteatern och trerättersmiddag.

En del intressanta samtal har också förekommit:-)

Jag påminns återigen om att människan i grund och botten är ett flockdjur och att ensamvargar gör bäst i att ansluta sig till flocken ibland för att känna sig som människa.

Det TV-program jag minns från veckan som gått är Kobra – alltid med intressanta reportage.

Ha det så gott!

4 tankar på “Ett axplock från veckan som gått…eller inte har gåtts

  1. Go kvällJag har nog aldrig varit i Umeå tror jag. Härlig bild med glasskulpturen, den blev häftig med ljuset.Trevlig kväll // Tess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s