Sommar i maj – och konsten att njuta av livet…

Jag har varit på ett föredrag ikväll som hölls av Tina Thörner, kartläserska, coach, författare osv. Maken till duktig människa får man leta efter. Allt är så sant, men desto svårare att få till i verkliga livet; men Tina har lyckats, kanske för att hon befann sig i USA när hon var 16-18 år, långt från Jante.

En ung tjej kom hem till Värmland igen med tankar som: här kommer jag! och jag är bäst! Jag ska bli co-driver. Var det någon som trodde på henne då? Nej, inte många – men Tina lyckades. Det finns många ute i livet som säger: det kommer aldrig att gå – när en ny och crazy idé poppar upp i skallen. Man trycker ned varandra istället för att säga; men, vad spännande! Lycka till!

Det fanns en låt en gång i tiden, undrar om det var Eeva Attling som sjöng den ”det finns bara en av mig och det är jag, det finns bara en av dig och det är du – det finns bara två av oss och det är vi”,

Det finns bara en av mig och det är jag… tänk på det ni:-)

8 tankar på “Sommar i maj – och konsten att njuta av livet…

  1. Tänk att den texten har jag faktiskt funderat mycket på….Men kommer inte på vad orden betyder ordentligt för mig!. Men det är en jättebra låt!! kramizar vännen!!!

    • Du är nog en av de positivaste människorna på bloggen. Sprider solsken och värme. Det är en mycket fin egenskap…

    • Kram på dig också! Det är väl underbart att vi har vår säregenheter – märkligt bara att alla vill bli så lika; men det är också tufft att vara alltför olik, men det är mycket lättare om man älskar sig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s