Eurovision vadå? Här är det Europe som rockar fett!

Jag har haft en av mina bästa kvällar i år. På kajen – med tusen andra människor och Europe. Det var magiskt när Carrie sjöngs. Ni som inte var med 1987 kanske inte förstår vad det innebär. Jag stod här i Umeå på Nordic Rock, med en väninna som har varit en del i mitt liv många år och många, många människor som sjöng Carrrrieee.

Men, vänta nu, det är 23 år sedan, hur kan tiden ha gått så fort? Om jag fick välja mitt ögonblick att somna in skulle det utan tvekan vara i tonerna av Carrie. Tänk att jag fick höra Europe live…
Europe.jpg

The final countdown
– jo, det kom sist – men ändå – Carrie är den låt som stannar kvar, kanske för att jag är en obotlig känslomänniska och texten ”this can be our last goodbye” får mig att gråta inombords. Så lätt kan ord få mig att känna eller reagera. ”Can you not see it in my eyes – this can’t be our last goodbye – maybe we meet again”.

Sorgligt – men ändock underbart…!

10 tankar på “Eurovision vadå? Här är det Europe som rockar fett!

 1. Jag smög in i storebrors rum när han var ute och la på Europe-skivan på plattan. Sen mimade jag framför hans spegel.Han upptäckte mig aldrig:)

  • Ja, då har du hört musiken förut:-)Det var så otroligt bra – lät precis som för 20 år sedan; bara håret som inte var pudelfrilla längre. Sov gott:-)

 2. Ja det är musik som man minns. Mäktig och storslagen.Jag har inte hört mycket av dom nu när dom återförenats men jag kan tänka mig att dom är ett bra live-band.

 3. Tiden går så inihelvete fort att det är riktigt obehagligt …*Sten var med 1987. Långt innan också.*

  • Samma här:-) Ja, tiden går fortare och fortare – man får försöka göra roliga saker – bara minnena efteråt av en trevlig kväll får en på bra humör och man glömmer en stund att tiden går alltför fort. Ha en fin kväll!

 4. Det där är ju min ungdom! Underbar musik! Carrie var ju en av mina favoriter! Annars gillar jag Cherokee… Kram

  • Du skulle ha varit i Umeå igår då Maria! Ja, det är lätt att bli nostalgisk, men det bästa var att det var så bra även år 2010.Kram!

 5. Låter som en härlig upplevelse. Min dotter föddes 1987. Det är länge sen nu men det känns ändå inte som om det är så länge sen. Tiden går alldleles för fort. Sköt om dig!

  • Ja, det var riktigt kul! Håller med dig om att händelser för 20 år sedan, på något sätt kan kännas som igår. Hoppas du också haft en fin helg! och får en bra vecka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s