Passionerad, passiv och aktiv…

Vi har våra faser, vi människor. Inte är vi alltid likadana till sättet, utan kan bölja lite fram och tillbaka. I den bästa av världar skulle vi vara utan skavanker och själsliga sår; starka och trygga och utan rädslor. Ibland kommer en tom trötthet smygande och det är svårt att vara på topp. Det är förståeligt och mänskligt att vara lite skröplig ibland, att tappa masken och visa upp ensamheten.  

Ibland sprudlar vi av energi! Livet är lätt och underbart och allt går våra vägar! Arbetet går i flygande fläng och kläderna som träs på kroppen är röda och lysande!

Livet böljar fram och tillbaka.

Jag kände en doft av sommar idag, av torkat gräs och het sol.

Vågen på väg mot land – bär mig varje dag. Där finns en doft av hav och rymd. Av tidlöshet och förhoppning. En plats inom mig där jag svävar fritt. En plats som är genuin och äkta, som fanns innan jag föddes och för alltid är min. En skatt och hemlighet, mitt själsliga rum. Livet böljar, men i mig finns min kärna och i den finns solen, träden och jorden och alla himlens stjärnor.

Jag kände en doft av sommar idag…

12 tankar på “Passionerad, passiv och aktiv…

    • Ibland funderar jag på om inte vi är rätt så lika varandra – på något sätt…Ha en fin kväll:-)

    • Ja ibland känner jag mig extra ”jordad”:-) Men som sagt – livet böljar och det är nog viktigt att komma ihåg att man alltid återvänder till sin fasta grund med jämna mellanrum. Ha det så gott Andromeda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s