En annan tid – men samma plats…

Jo, jag snackar om Böda camping och det härliga husvagnslivet som jag hade för en sisådär femton år sedan. De sa att Böda camping på Öland var det soligaste ställe som fanns – ”ni bara måste åka dit”. Och det gjorde vi. Efter tredje året gav vi upp, för det jag minns av Böda är naturligtvis en väldigt vacker plats och en enorm sandstrand; men det som beständigt fastnade är: regn, regn och åter regn.

Första året vi kom dit var det översvämning i förtälten. Ett år kommer jag inte ihåg om vi hade en enda solig dag, men på den tiden badade jag ändå. Det finns ett kort därifrån (som jag INTE tänker visa). Det föreställer svartblåa höga vågor och långt borta i det skummiga vågbruset kan man skönja en liten, rund, svart, guppande boll; ja, min f.d. svärfar tog fotot. Ingen badade den dagen på Böda camping – förutom jag. 

Men trevligt – det hade vi:-) 

Böda camping – det är skönt att vissa saker består…

2 tankar på “En annan tid – men samma plats…

  1. Hahaha. Vilka underbara minnen. Det är så man blir våt i ögat. ;-)Ja, vi har fått en del regn i de här delarna av landet. 😉 Och fast jag bor relativt nära Öland och Böda så har jag faktiskt aldrig varit där. Vi stannar alltid på halva vägen.

    • Du måste åka dit någon gång:-)Om man bortser från regnet (och jag minns faktiskt att vi hade en riktigt strålande solig dag:-) så är stranden helt enormt fin..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s