Den mannen tänder mitt mänskliga begär…

Han sitter där i sin stol och tittar stint in i mina ögon. De blå ögonen syns knappt under de buskiga ögonbrynen. Allt han någonsin sagt, allt jag någonsin sett av honom. har bara gjort att jag vill få mer. Han väcker mitt mänskliga begär – ingen annan man kan mäta sin med hans klokhet, styrka, vishet och humor. Ja, jag tror att vi är tvillingsjälar.

Varje lördag har vi en kort dejt – på avstånd…

14 tankar på “Den mannen tänder mitt mänskliga begär…

  1. måste erkänna att jag inte har en aning om vem du kan mena. Kan du ha vänligheten att avslöja det?ang mitt inlägg – två av mina väninnor har absolut noll lokalsinne. men de kan å andra sidan saker som inte jag kan, alltså kompletterar vi varandra istället för att upplysa varandra om våra brister.

    • Om du klickar på länken kommer du till Andy Rooney och CBS 60 minutes. Han avslutar alltid programmet med en liten reflektion – i detta avsnitt om ”mänskligt begär”.Visst är det så, man kan olika saker och ingen kan allt…det är ganska skönt att det är på det viset..

  2. aha… jag har bara svt 1 och 2 samt kanal 4 numera. men jag vet vem du menar. Jag har fördrivit kvällen med att jobba. Alltid lika intressant och oförutsägbart, antingen tid att läsa alla skvallertidningar som finns, eller så massor att göra att man knappt hinner med det man SKA göra. ha det gott.

  3. jag är egentligen arbetslös men har timanställning på några olika ställen. Har just nu semestervik på en bensinstation ett roligt jobb som är låååååångt ifrån det jag är utbildad och har erfarenhet inom. (grafiker)

    • Jag tänkte nog att du hade något med skapande att göra:-)Ja, man får göra det bästa av situationen. Roligt att du tittar in till mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s