Vad ska man nu ta och hugga tag i under hösten…

Tänk framåt, tänk framåt. Vadå söndagsångest och snart arbete igen? Här ska inte våndas och vankas, utan nu gäller det att ta TAG i saker och ting. Förra vintern gick ju jag och min dotter en kurs i italienska tillsammans – och åkte till ROM i juni. Den resan var inte alls planerad när vi började kursen – men så blev det! Och jag tänker på rallykartläserskan Tina Thörner som sa, under föredraget jag var på; ”Gör man inget – så blir det inget”.  

Fasen, nu är det dags! Förträng hösttankarna; gör jag inget – så blir det inget. Kom sedan att tänka på den lilla trippen till IKEA i Sundsvall; denna världsmetropol, och bron man då kör över: ”Höga Kusten”-bron. 

Mentalt sett befinner jag mig just nu på den bron:

Bro.jpg

Jag befinner mig i mitten och ser pylonen längst bort…

Ja, om jag skulle ta och skriva en barnbok, eller gå en till kurs i italienska, införskaffa en helt ny garderob eller beställa ett växthus till nästa sommar? Nej, jag har inte söndagsångest!

Vill bara inte glömma blomman utanför min bro:

Solgul.jpg

Det finns ju många saker att göra! Nej, jag har inte söndagsångest…möjligen en annalkande 50-årskris…

…ville egentligen bara berätta att jag fyller 49 år imorgon.

Ha en fantastisk (sön)dag…

 

26 tankar på “Vad ska man nu ta och hugga tag i under hösten…

 1. Vill bara önska dig en underbar födelsedag, lite i förväg… Jag hoppas att du ska känna att det är en bra plats att vara på där någonstans mitt på bron. Mycket att se tillbaka på, erfarenheter och historier att gräva ur, och ändå så mycket mer som ligger framför dina fötter…Kram vännen och Grattis!

  • Tack snälla du! Du är en pärla. Förgyller min födelsedag och min första arbetsdag efter semestern. Jag hoppas du också ser att din plats på bron är den bästa att vara på.Många kramar från mig!

  • Den gick som en dans! Faktiskt riktigt kul att börja om att jobba igen. Hoppas din dag också gick bra:-) Tack snälla för gratulationen!Kram

 2. I elfte timmen…Grattis på födelsedagen!!!Bron känner vi igen.. Vacker, men också lite läskigt… Speciellt vinddraget när man passerar pylonerna… hela bilen svajar till..Godnattkraam från Mogi.

  • Tack snälla:-) Jo, bron är häftig – jag tror faktiskt att den är bara snäppet kortare än Golden Gate-bron…Sov gott! Kram!

 3. Grattis i efterskott till födelsedagen !Vi är helsålda på Italien o jag skall plugga Italienska under vinter med hjälp av självinlärningskurs. Det blir troligen en ny resa dit i maj nästa år. Nåt att drömma om under mörka vinterdar.Hoppas att det väntar något spännande för Dig på andra sidan bron!

  • Tack! Vad snällt:-) Så ni är verkligen helsålda på Italien? Jag borde också fortsätta plugga lite, så jag inte tappar det jag lärt mig.Funderar på att börja gymma – men hur kul är det egentligen (ja, de tankarna fick jag efter allt fikande igår) någonting ska jag hitta på – i alla fall! Ha det så bra Gunnar!

 4. GRATTIS I EFTERSKOTT, och förlåt att jag missade din STORA dag!!! Beräta om den!!! Var ni många , vad fick du mm… Vart det lyckat?? varm kramiz

  • Tack, tack! Fast dagen var inte så jättestor….bara 49, men tiden går alltför fort. Du vet, min släkt bor inte här runt omkring, så det var min sambo, och min dotter och hennes sambo. Elvisp och örhängen; precis vad jag önskade mig:-) Kram!

  • Tack så mycket! Jag hade fin dag. Perfekt att fylla år en måndag – blir en lite roligare dag än en helt vanlig måndag. Hoppas allt är bra med dig. Kram!

  • Buongiorno Signor Carlstedt!Dagen har varit bra! trots regn – för nu har det även kommit hit upp…Si, anche io parlo un po italiano (nu vet jag inte om grammatiken blev riktigt rätt)Ciao!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s