Ur mitt hjärtas djup…

Det bästa jag sett på länge – Follow your dreams ladies and gentlemens…

Vi lever i ytlighetens tidevarv. What you see is what you get – men finns det någonting där under ytan? Under lager av anpassning och tillrättaläggelser så lever våra själar, om vi har tur. Under lager av social anpassning, vår familjs, boendeområdens eller våra arbetsplatsers kulturer – lever våra själar. Fritt, utan hinder, dansar de runt – kommer ut en stund för att lufta sig en aning, skaka loss, bli den vi en gång var – eller var tänkta att bli.

Jag hade inte varit jag om jag hade född på Grönland, Brasilien eller Egypten. Jag är den jag är för att jag föddes i en liten by, långt från människor och hus. Det kanske låter sorgligt, men det finns också glädje, för min själ dansar ofta.

Ikväll ska vi uppleva ”vattenakrobatik, balansakter, burleskerier – allt framförs med otrolig skicklighet och precision i ett halsbrytande tempo” i föreställningen La Clique.

Ikväll ska min själ dansa…

14 tankar på “Ur mitt hjärtas djup…

    • Tack:-) Jag har aldrig varit på en liknande föreställning, akrobater, gummimänniska, Carl-Einar Häckner m m – massor med humor. Det var riktigt bra!

  1. Jag funderar ibland på hur det kommer sig att jag är den jag är. Alla vet att både arv och miljö spelar in. En gång läste jag att det mesta i ens personlighet beror på arv och att miljön bara har marginell påverkan… Kul att föreställningen var bra 🙂 Kram

    • Föreställningen var underbar på så sätt att den var annorlunda, oförutsägbar och varm. Jag fick känslan av mysiga små klubbar och varietéer. Gummimannen, ”The incredible rubber man” från Finland – gick inte av för hackor…:-) Men, det går inte beskrivas – måste upplevas.Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s