Bröd och lingonsylt…

Det blev till att baka bröd imorse! Testade att göra ett rågbröd med lingon – Lingongrova är ju mitt favoritbröd. Nu blev den en Lingonrunda till frukosten den andra advent. Konsistensen blev bra, men jag skulle nog haft med någon sorts brödkrydda också. Ja, jag har kokat lingonsylt också…:-)

Lingonrunda.jpg

14 tankar på “Bröd och lingonsylt…

    • Jättegott – och det känns så roligt att baka just nu. Lite extra livskvalitet på något sätt. Hoppas du har en fin advent!

  1. Lingongrova är även mitt favoritbröd. Så härligt det låter med nybakat bröd. Jag bakar nästan aldrig något numera och saknar ibland doften av nybakat. Ha en fortsatt fin söndag!Kram

    • Jag hade tänkt ”knäcka” receptet med Lingongrova – men idag blev det inte. Hoppas du också har en bra söndag!kram

  2. Gillar också lingonbröd:-), men jag slår vad om att ditt nybakade var mycket godare än ”köpebrödet” trots avsaknad av brödkrydda. Ha en fortsatt trevlig 2:a advent.

    • Detsamma önskar jag dig. Och nu är det reprisen av ”Så mycket bättre”, missade det igår så nu blir det högstidsstund. Kram

    • Det är det! Jag kanske flyttar ut på landet, köper mig en gris och en ko, bakar mitt eget bröd; fast bonderomantik låter lite bättre i fantasin än vad det i själva verket är. Ha en fin kväll Ewa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s