Vi var på bio igår…

Jag och min dotter. Vi såg ”Love and other drugs”. Skulle vilja skriva lite om den filmen, men kanske finns det någon här som tänkt se den är det lite onödigt att gå händelserna i förväg. Den gjorde mig lite sorgsen – även om budskapet var rätt så tänkvärt.

En ny dag. En dag närmare sommar och skratt. Tack. Jag längtar efter att sitta under hägg och syren. Att ha bruna armar och glansigt hår. Jag längtar efter att trippa fram och ha solen i nacken. Jag längtar efter att kliva ut ur vinterskalet. Ni vet inte hur mycket jag längtar efter just det – i denna mörka kub av stängda himmelsväggar…

Annonser

6 thoughts on “Vi var på bio igår…

  1. Jag tror jag har en aning om att du saknar sommaren=), godmorgon förresten!. Mysigt att gå på bio. Kanske är en film du rekomenderar??

    • Hej Sarah! Ja, det är mysigt att gå på bio – filmen var inte jättebra – men hade ändå sina poänger…Ha en fin dag!Kram

  2. Bra att du skrev till sarahmara om vad du tyckte om filmen. Jag hade tänkt ta med mig Dottern på den, men var tveksam. Nu tror jag att jag har bestämt mig för att gå, tror jag:-)Ha en bra dag, Britta!

    • Det var inte riktigt min typ av humor, men filmen tog sig i andra halvan tyckte vi båda. Ja, jag har haft en jättebra dag och nu ska vi gå ut och äta buffé. Bara sådär – en onsdagskväll…:-)Hoppas du också har det bra!Kram!

  3. Vi är nog många som längtar efter sol och sommar nu. För varje dag som går är vi en dag närmare den tiden :-)Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s