Är du medlem och har du rabattkort…

Annars är det kört snart. Det går inte att gå in i en enda affär utan att få frågan: Har du rabattkort? Idag på Apoteket. Nej, sa jag. Kanske är det så att i framtiden måste man vara medlem för att få handla. Jag känner mig skyldig varje gång jag säger Nej, Jag har ingen rabattkort eller medlemskort och jag vill inte ha något, för jag vet hur det blir: Fyll i de här papprena, skriv under, ”på köpet” ingår en kredit. Kanske inte på Apoteket då, men jag vill inte ha någon kredit och jag vill inte vara medlem eller ha flera kort än de jag redan har. Det är väldigt praktiskt när man handlar mat – men de andra skulle jag helst vilja slippa.

Jag är medlem i min egen föreningen. Den kallas ”De lite egnas förening”. Jag tänker stanna kvar i den. Någon fler som vill bli medlem?

12 tankar på “Är du medlem och har du rabattkort…

  1. Jamen det är ju så härligt med alla dessa plastkort i plånboken. Det gör att den blir lite tjockare och får svårare att försvinna…

  2. Hade det inte varit bättre att ha lägre priser redan från början, måste ju kosta massor att hålla igång det register som krävs.//Herr S

  3. Fast gör dom verkligen det, alla har väl typ kort i alla affärer så man tänker inte på att man kan få någon bonuscheck när man handlat för en viss summa. Vi tänker inte så.

    • Det kanske är olika hur man gör, men de enda rabattcheckar som jag gillar är ICAs, nu skrev jag det. Mat ska man alltid ha och jag tycker att de har ett bra och enkelt system.

  4. Och när det gäller apoteket så är det ju dessutom flera olika kedjor och alla med sina egna kort vilket skulle betyda 3-4 kort kanske beroende på vilket apotek som man går in på..BOJKOTTA..*kramar*(och en tumme)

  5. Ärligt har jag funderat MÅNGA gånger på att klippa mina plastkort. Bort med skiten!Menar, du handlar för säg…1000kr på H&M o du får 25kr att dra av som rabatt! Nu skrev jag bara ett ex o vet att det är nog andra % på summorna, men ändå!Jag ger ju liksom tillbaka pengarna till dem, så kan de inte bara ha lägre priser? Det borde ju rimligtvis bli billigare i längden för kedjorna. Men de är smarta, vi blir sjukt lurade o tror vi sparar pengar, när vi i själva verket betalar mer i slutändan!Tumme o en solig tisdagskram!

    • Håller med, det borde vara lägre priser istället. Tack för tumme och tisdagskram (jag har varit hemma från jobbet idag, förkyld och ont i halsen – så de satt bra).Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s