Natten talar igen…

Jag har inte hunnit med att bli så här gammal. Jag vill inte sova bort min tid. Natten är dagens moder. Det är natten som ska ta hand om allt som samlats under dagen. Om natten är det alldeles tyst.

Trilogin om Knut Toring läste jag i tonåren och även boken Mans kvinna. Vilhelm Moberg. Utvandrareposet. Serien på TV om Raskens.

Varför gillade jag Knut Toring så mycket. Böckerna handlade om mannen från landen som flyttade in till stan, men längtade tillbaka till jorden. Ja, varför älskade jag de böckerna; kanske var det språket, kanske var det handlingen.

En av böckerna hette ”Sömnlös”…

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Tidiga morgnar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Natten talar igen…

  1. Ewa. skriver:

    Har inte läst dom men det kanske jag borde ? Låg sömnlös till 4 imorse och fundera så jag känner mig lite sliten idag =) Hoppas allt är bra med dig ?! Kramar i massor ❤

    • Britta skriver:

      Då tyckte jag dom var väldigt bra, men det är inte säkert att läsupplevelsen skulle bli lika stor idag. Ja, det räcker till att fundera på natten:-) Allt är bara bra med mig. Kram Ewa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s