En kväll på Harrys…

Jag kom på den fiffiga idén att gå på Harrys tisdagsquiz; de kör frågesport ett antal kvällar där under våren. Sagt och gjort hakade några andra tjejer och damer från jobbet på och vi bestämde oss för att äta en bit mat innan  hjärncellerna skulle aktiveras. Det var mycket trevligt igår, men när det drog ihop sig till frågesport fanns bara två lag som ville tävla och vi var ett av de lagen och då ställdes tävlingen in – så hastigt och lustigt blev vi direktkvalificerade till ”the big final” tillsammans med övriga lag som vunnit hittills.

Team ”Googlarna” kommer således ett bra tag framöver att spela TP på lunchrasterna. Om det nu över huvud taget hjälper. Vi vet inte. Men vi ska kämpa, vi ska vinna:-) Om vi kommer sist i finalen, så vet ni – då blir det INGET mera inlägg om frågesport här!

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En kväll på Harrys…

  1. Filosophia skriver:

    Lycka till med det. TP är ju skoj fast oberäkneligt och så snart frågorna får några år på nacken är det ganska många som känns helt obegripliga.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s