Jag tror minsann leverpastej är nyttigt…

Framför allt tror jag det

de dagar som bussen beslutar sig för att strunta i att dyka upp enligt tidtabell och den stackars människa som tålmodigt står i en busskur med snålblåsten vinandes runt fotknölarna, får vänta 30 minuter tills nästa buss behagar dyka upp.

de dagar som är dagar som växlar mellan hopp, förtvivlan, glädje och ilska. De dagarna kallas ibland måndagar.

de dagar som temperaturen åter är normal, svensk sommartemperatur, dvs 12° C (ja, plusgrader) mot helgens 31° C.

de dagar man upptäcker att Aftonbladet erbjuder till sina läsare pocketboken ”Den motvillige monarken” för 39 kr och dessutom har den inbunden och som CD-bok i sin lilla nöjesshop, efterlyser bilder från årsdagen av Bröllopet mellan Victoria och Daniel och som grädde på kungamoset en TV-snutt med en rubrik: Kungen borde abdikera. Vad vore Aftonbladet utan Kungen?

de dagar Aftonbladet ”försöker debitera mig” för plus-abonnemanget och jag upptäcker för vilken gång i ordningen vet jag nu inte, att alla nya PLUS-kunder får grillboken ”Grilla mera” – UTAN extra kostnad.

de dagar man önskar att någon herre skulle lyfta på hatten för en när man går över gatan och säga ”Åh damen” – ni är verkligen en trevlig uppenbarelse” – men ingenting av detta slag händer.

När alla dessa saker på ett underligt sätt sammanfaller, är tjocka skivor leverpastej på en GottGräddat med stråk av äpple det enda som hjälper. Det sägs att sanningen finns i vinet – men äkta tröst finns bara i fet leverpastej…

12 tankar på “Jag tror minsann leverpastej är nyttigt…

  1. Just leverpastej är svårt att fresta en vegetarian som mig med men annars är den säkert nyttig.

    Jag överväger att lämna Aftonbladet plus när bloggen läggs ner. Det var ju liksom huvudanledningen till att jag använde det.

    • Jag har också funderat på det, men har inte bestämt mig ännu. Ibland är det artiklar och sånt jag vill läsa och då är plus ett måste. Men anledningen att just läsa Aftonbladet kanske minskar framöver. Ha det så gott Gunnar (utan leverpastej då:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s