Jag hade väldiga problem igår…

Med degen till matbröden. När jag gjorde den. Degen fastnade hela tiden runt insatsen och föstes bara runt i bunken, fast jag körde på lägsta hastigheten under tiden som jag försökte komma på vad som var fel. Var degen för hård, men receptet sa att det skulle vara precis så mycket som jag blandat i. Spädde för säkerhets skull med vatten och kollade hela tiden så att inte maskinen skulle gå för varm. Den sammanboende frågade om jag glömt att sätta i något, exempelvis degspadet.  

Ja, ja, nu kollar jag på Leila bakar och guess what, hon har en degkrok – och inte en sån variant som jag tog i hastigheten. Den måste vara till för att blanda lättare degar, typ sockerkaka. Troubleshooting på hög nivå:-)

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag hade väldiga problem igår…

 1. Lindalou skriver:

  Ja, vem har sagt att det ska vara lätt att baka? *s*

  • Britta skriver:

   Jag borde ha kommit ihåg det, för jag har bakat med degkroken förut. Problemet var nog att båda var vita, kanske:-) Nästa gång behöver jag inte passa maskinen i alla fall…

 2. Andromeda skriver:

  Bra att du löste problemet. Bättre lycka nästa gång!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s