Kvällen är räddad…

Jag har en date med Claus ikväll…

22:05 New scandinavian cooking with Claus Meyer

Säsong 1. Avsnitt 9. Food where the lilacs bloom. It’s early spring and Claus makes an unforgettable rhubarb trifle at the stylish Steensgaard Manor on the island of Funen.

22:35 New scandinavian cooking with Claus Meyer

Säsong 1. Avsnitt 10. Stones and pomes. Claus visits the idyllic islands of the southernmost point of Scandinavia – the home of some of the world’s tastiest and most aromatic apples.

23:00 New scandinavian cooking with Claus Meyer

Säsong 1. Avsnitt 11. The rich south. On the spectacular marshlands of the southern part of Jutland, Claus makes a cool Nordic salad of lamb and Roemoe shrimp with dark rye croutons.

23:25 New scandinavian cooking with Claus Meyer

Säsong 1. Avsnitt 12. Cooking in the woods. Near an old Viking burial site in Aalborg, Claus prepares a delectable dish from hare and pheasant with nuts and mushrooms.

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s