Jag var på föreläsning igår om ”Jäkla människa”…

Om besvärliga typer på jobbet. http://www.talarforum.se/janbylundoch.mattiaslundberg

Föreläsare Jan Bylund och Mattias Lundberg. Ja, ni vet hösten är en sådan period när man behöver få igång skrattmusklerna och det fick jag igår. Jag tänker inte skriva om igenkänningsfaktorn, men kan bara säga att den fanns – även att man själv också kan glida in mindre smickrande beteenden. lite martyr och besserwisser som man är ibland – och det är bra att kunna sig själv utifrån, men även känna igen vissa beteenden och förstå lite vad som ligger bakom.

För övrigt älskar jag Jan Bylunds humor. Den är så bra och så mitt i prick. Och bara för den skull tror jag att jag någon söndag här framöver kommer jag att sitta med en bingolott i näven och tro att jag kommer att vinna en Volvo eller vad det nu kan vara. Färgfemman skulle sitta fint. Och vinner jag ingenting må det vara hänt – jag får ju så mycket annat – en stor dos välbefinnande och kanske ett och annat gott skratt med mig in i nästa arbetsvecka – och de där besvärliga typerna på jobbet:-) (men här skojar jag bara lite grann, de flesta på mitt jobb är rätt så sköna typer).

Annonser

8 thoughts on “Jag var på föreläsning igår om ”Jäkla människa”…

 1. Bylund är ju så härlig! Han blir liksom aldrig jobbig (M Möller t ex… irritation bara han öppnar munnen) Bylund är en feel-good-grabb han 🙂 Får hålla ögonen öppna och se om de kommer i närheten av där vi bor.

  Hoppas att du får en bra fredag! Själv skall jag iväg och få fart på lite folk med linedance ikväll. Återstår att se hur mycket de har hinkat i sig innan jag kommer. Alltid lika spännande att jobba på firmafester..

  Kram

  • Vad duktig du är! Hoppas din kväll blev bra.
   Bylund är en snäll kille, inte plump eller elak – bara rolig:-) Han har en hemsida, så där kan man kolla in vad som är på gång. Kram!

 2. Vissa har förmàgan att roa folk, bra humor har rötter i det allvarliga och alldagliga…

  Jag tror att jag minns Jan Bylund… Det var ju nàgra àr sen jag var i Sverige…

  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s