11 tankar på “Jag såg The Reader igår på TV…

  • Jag blev så tagen av filmen. Jag tycker den var väldigt bra. Jag måste se ”Allt för min syster”, den har jag ännu inte sett. Jag tror du skulle gilla ”The Wahle rider” som jag tipsat om förut…

 1. Det är fantastiskt med filmer som ger en sådan upplevelse. Allt för sällan tycker jag. Kanske för att tv ofta har rärr slätstrukna filmer som ska passa alla. Jag gillar lite udda filmer

  • Ja, visst är det bra med filmer som inte är förutsägbara och som har starka känslor. Jag spelade faktiskt in ”Annie Hall”, med Diane Keaton (hon är bra) och Woody Allen, som också gick på tv igår. Den såg jag på bio när jag var 16-17 år. Då tyckte jag den var sådär – ska bli intressant att se vad jag tycker om den nu! Ha det så fint!

 2. jag såg den också.
  Trots att jag var tröttare än trött så satt jag uppe och såg hela filmen, kunde inte sluta titta.
  Håller med dig om att det är ont om sådana filmer.

  Jag har sett ”allt för min syster” tidigare, det är också en väldigt bra film.

  • Jag brukar ofta slumra till framför TVn, men inte igår, fastän det var avbrott för Nyheter och reklam, Jag har inte sett Allt för min syster, men nu måste jag göra det!

 3. Ja, filmen Läsaren var bra och boken är en stor läsupplevelse. Den är skriven av just en juridikprofessor och domare, Bernhard Schlink. Läs den om du inte redan har gjort det! jag kan väl tycka att det är synd att filmen inte var på tyska, det hade varit ännu trovärdigare och gett lokalfärg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s