Aftonbladet utan Juholt är som kärlek utan kyssar…

Jag saknade Juholt idag. Jag har tydligen fått en ny vana – jag vill absolut veta var Håkan Juholt befinner sig. Är han i Oskarshamn, i ett köpcentrum, på en restaurang eller kanske på en balkong? Var är paparazzi?

Jag tror att Juholt innerst inne är en ganska skön snubbe, med humor. Han dyker upp lite här och var och blir fotograferad, ungefär som den resande trädgårdstomten i Amelie från Montemartre. Han ser nöjd och glad ut och jag hoppas att han är det.

Jag gillade hans sorti. Han stod upp för sig själv och ordnade en presskonferens, i Oskarshamn. Jag hoppas att Aftonbladet tar sitt förnuft tillfånga och skriver några rader om Håkan Bråkan imorgon…

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s