Det är något med våren…

Minnen om musik och människor som man kopplar till musik poppar upp. Vem gillade samma musik som man själv gjorde och tänk vad mycket musik och sång betyder. Musik att dansa till, att lyssna på, att gråta till, att omslutas av…

Annonser

6 thoughts on “Det är något med våren…

 1. Jag håller med, det här med musik och årstider – väder och sinnesstämning – hör ihop. Tidigare i veckan körde jag bil genom ett sydsverige där våren tränger sej på. Jag njöt av naturen utanför bilrutan samtidigt som jag zappade mellan radiokanalerna. Där gjorde mej Earth, Wind&Fire, Toto och soundtrack från mej Chess sällskap. Det bjöd mej på en riktigt skön välbehags- och vårkänsla – musik och väder i skön förening.

  • Här har våren inte kommit riktigt lika långt, men det känns att den är på väg:-) Jag tror att den musik som jag växte upp med, när jag var tonåring, är den musik som sitter djupast i mig. Alla djupa känslor förknippade med olika låtar och artister. Sedan har våren en magisk inverkan – från becksvart mörket till underbart ljus och sol. Undra på att man vaknar till liv!

 2. Ja vad vore livet utan musikens kraft?? och vårkänslor är uppskattade även i min familj….

  Det händer viktiga saker i min blogg idag..

  Hemikram

  • Musik kan vara läkande ibland. Hoppas att ni får hjälp att komma tillrätta med Borrelia-smittan. Det verkar inte så lätt…
   Kram!

 3. Ja visst är det så. När solen börjar stanna uppe lite längre på dagarna och skiner in genom fönstret så hör jag Her comes the sun med Beatles direkt i huvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s