Så levde de lyckliga…

Det pågår en relationsserie på SVT1 ”Så levde de lyckliga”. Andra avsnittet var ikväll och det kommer åtta stycken till. Jag antar att tanken är att visa att alla äktenskap har kriser, att det är högst vanligt, men att det går att hitta tillbaka till varandra igen. När de gift sig, skilt sig och gift sig igen och när programmet visar nuläget – så blir det återigen gulligull. Men, huvudsaken är att kärleken lever. Det är bra att det finns en motvikt till allt som går dåligt. Och jag älskade hjärtat av krattade löv på den frostnupna gräsmattan…

 

 

Annonser

4 thoughts on “Så levde de lyckliga…

  1. Jag såg en liten glimt av programmet i en paus. Jag tycket nog av det lilla jag såg att det fanns känslor av ånger och ledsenhet hos några av de berörda över vad de åsamkat. Jag och min man har valt varandra två gånger, vi var skilda åt i tre år när äldsta dottern var liten. Jag minns också att jag inspirerade en bekant till att försöka igen, hon blev så häpen över min berättelse, att man faktiskt kunde göra så, men det föll inte så väl ut.

    • Ja, visst fanns det känslor av ånger och ledsenhet och en vilja att i fortsättningen vara mera rädda om varandra. Kanske känns det extra mycket för de som tittar, som också varit ifrån varandra, men inte lyckats lika bra med återföreningen. Vad fint att det gjorde det för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s