Mitt nya jag…

Så är det. Någonstans måste man börja. Frisyren blev det. Mitt hår är kort och kaffebrunt. Och jag känner mig befriad på ett sätt. De långa stripiga testerna är borta och här sitter en fluffig medelålders kvinna. Men inuti är jag fortfarande 25 och musiken jag lyssnar på är låtar från 80-talet. Jag älskar den där tjejen som finns inuti mig. Hon ger aldrig upp, hon skrattar, ler och tänker alltid – att nästa år blir det bättre, oavsett vad. Ge aldrig upp. Aldrig. Gå till frissan istället…

Ja, så här blev det:-)

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Mitt nya jag…

 1. arrami54 skriver:

  Låter härligt och ”Gå till frissan…” tycks lösa alla problem. 🙂 Men vi stackare som inte kan gå till frissan, du vet det lilla jag har kvar av huvudbehåring brukar jag lätt raka ner till nio milimeter själv…så vad gör vi? 🙂

  Kan tänka mig att den nya frisyren blev snygg…och framhäver den vackra halsen! 😉

  Kram.

  • Britta skriver:

   Men, det är ju hur praktiskt som helst och billigt blir det – inget schampo eller hårbalsam:-) Dessutom är det väldigt prydligt…

 2. Jag skriver:

  Är det så? Jag måste tänka över det. När var jag sist till frissan? Det var det året vi åkte till Rom och påven dog. Kanske dags nu. Det är bra att älska den där unga tjejen som sitter inuti en och samtidigt försöka hitta en förbindelse till den där äldre som man ser i spegeln! Jag kan tänka mig att du blev fin!
  Kram

  • Britta skriver:

   Vilket år kan det ha varit? Ja, man måste försöka hitta en bra förbindelse mellan då och nu. Kram själv. Hoppas du har en fin kväll!

   • Jag skriver:

    Jag har kollat. det var i april, 2005! Hmm. Kanske dags igen då. Jag har gjort ett vinterbildspel som jag just har publicerat, så det kvällen känns bra, detsamma till dig!
    Kram

 3. Tant Otto skriver:

  Ja ett besök till frisören blir det snart…är man fin i håret så är mer än halva jobbet gjort. Färga vågar jag inte ..men en ny vårfrisyr borde jag skaffa mig…och många ljusa slingor.
  Så fin du blev i kaffebrunt..läckert!!

  Kram

 4. suttecity skriver:

  Snyggt! Var till frissan här i tisdags och jag känner mig som en ny människa. Vi skall byta frisyr igen nu så jag skall försöka överleva när det skall växa ner. Har alltid varit noga med håret. Kan gå omålad och sunkiga kläder men håret skall alltid vara i ordning, så är det bara och så har det varit sedan jag gick i skolan. Hatar dock att vara nyklippt… tar ofta någon vecka innan håret blir som jag vill. Slingade upp det också häromdagen så nu känner jag mig vårfin.

  Du passar väldigt bra i den frisyren och färgen!

  • Britta skriver:

   Tack för det! Ja, det är viktigt att man trivs med frisyren, men vanligtvis brukar jag bara toppa till det – förr i tiden var det permanent som gällde och eftersom jag har väldigt rakt hår måste jag fortfarande göra det ibland för att få någon krök på håret.

 5. Bokmalen skriver:

  Hi hi, det var ett bra tips!! Att gå till frissan istället. Snyggt blev det!!

 6. HEMIMAMMA skriver:

  Jättesnyggt!

  Hemikram

 7. gunnardeckare skriver:

  Snyggt! ja man bär alla åldrar inom sig. Det är bara utsidan som förändras.

  • Britta skriver:

   Ja, tänk att allt finns inom en. Livet är en ganska fascinerande resa och alla har vi vår egen historia vi bär på. Och tack…!

 8. Anna skriver:

  Kalla inte ditt hår för ”kort” tack! Men snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s