Äkta jordgubbar i filet…

Det är onsdag morgon. Igår joggade jag 5 km på Blodomloppet. Det är en prestation, eftersom jag kämpat för att kunna jogga och slutligen fick jag igång lederna i våras. Jag vaknade imorse med en lätt känsla av Euphoria och nu sitter jag här och äter fil med jordgubbar. Det är sommarkänsla. Solen skiner och jag önskar er en alldeles underbar dag…

10 tankar på “Äkta jordgubbar i filet…

 1. Det låter så skönt alltihop! Sommarkänslan är inte dum den, man kan bli euforisk för mindre – men jordgubbar i fil är just sommar!
  Detsamma, Britta!

  • Man får göra sitt bästa för att få sommarkänsla:-) Idag regnar och blåser det, men jag vet att vädret kommer att bli bättre. Kram!

 2. …inväntar min ”sommar”, vita smultron i lite mjölk, mums! 😉 De kommer runt midsommar.

  Önskar din dag var bättre än god och att de kommande blir än bättre!
  🙂

  • Smultron är barndom för mig. Små, små röda bär, sötare än jordgubbar. Det fanns några smultronplantor som jag noga inspekterade och gick för att plocka när de var mogna. Det bästa i livet är gratis, fyllda med känslor som inte kan köpas för pengar. Minnen av dofter, smaker och naturens skönhet. Allt bär jag med mig. Kram!

 3. Jag har egna ,vita,(gåvor!), på G på balkongen, redan ! Annars smultron i mängd, som kommer lite senare. Visst är det typiska sommarsmaker.

 4. Jag vet att den svenska artisten vann Eurovision, men jag tittade inte ens, jag bojkottar Eurovision därför att jag anser att syftet har förlorats… Men du verkar ha det bra, jag hade inte ràd att àka till Farmors begravning… Men jag màr bra… Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s