Känslor och tapeter…

Vi umgås mycket på FB, Twitter och bloggar numera och visar bilder och presenterar en bild av vem vi är. Tänkte just på det häromdagen när nyheten kom om att Tom och Katie skulle gå skilda vägar. Ena veckan kära och lyckliga, nästa vecka är separationen ett faktum. Det betyder ju så mycket att hålla skenet uppe, att bli den man vill visa att man är. Ungefär som med tapeter, man väljer ett vackert mönster och klistrar upp våderna på väggarna. Ja, vem kan veta hur underarbetet ser ut? Om gamla tapeter har tagits bort, om skarvar har fixats till med spackel och slipats? Har man använt nog mycket lim eller snålar man med klistret eller använder man den enkla metoden ”Easy up”?

Ibland är tapeter helt enkelt för fina. Glansiga och helt matchande. Och det gör mig. Fundersam…

Annonser

6 thoughts on “Känslor och tapeter…

 1. Så är det ju, vanliga människor har en möjlighet att visa upp sitt liv på samma sätt som bara kändisar gjorde tidigare. Självklart blir det en hel del kulisser och vackra tapeter. Men i verkliga livet ser man underarbetet, det går inte att fuska med det, fula skarvar, gropar och tapeter som släppt från väggen avslöjas obarmhärtigt. För den som kommer tillräckligt nära.
  Kram

 2. Klok fundering…och det går inte att dölja ”sprickorna” eller ”ärren”, smartast att visa upp sig exakt som den man är. 😉

  Hoppas du har en skön sommar, här nere regnar den mest bort.
  Kram.

  • Jag har semester och det blir många lata dagar här:-) Vi har sluppit alltför mycket regn, men ni verkar inte ha haft det lätt i sommar. Hoppas att avslutningen på sommaren blir bättre. Det är skönt i alla fall att vara ledig och ta dagen som den kommer. Har inte alltför många måsten. Hoppas att du mår bra och att kreativiteten flödar!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s