Min gamla kära blogg…

Dagarna går och snart är vi inne i andra halvan av oktober. Kaffet är svart och mörkret tränger sig på. Det känns tryggt. Klockan är snart fem på morgonen. En ny dag – och jag önskar att det alltid vore sommar…

Annonser

16 thoughts on “Min gamla kära blogg…

 1. Vilken härlig sommarbild! Man saknar den sommar som egentligen aldrig riktigt infann sig… känner av nu att man inte har fått så många soltimmar som hade varit nyttigt. Lite D-vitamin hoppas jag tar hand om förkylningarna som knackar på. Men en vacker morgon har vi!

  Kram

  • Jag tror också att man saknar lite den sommar som inte blev riktigt som man tänkte sig, men det är bara att knoga på, tända ljus och njuta av det som finns. Hoppas att allt är bra med dig. Kram!

   • Jo tack, det börjar bli vardag efter pappas död på något konstigt vis. Fullt upp för tillfället men det blir lite lugnar när december kommer.

    Kram

 2. Där skulle man kunna ligga, det är sant! Men jag var ute i den färggranna hösten idag och det var strålande vackert. Dagarna går fort, det är också sant.
  Kram

 3. Jag saknar sommaren oxå …önskade att den vore dubbelt så lång eller ännu längre …jag är en sommartyp..
  Fast klär man sig bara efter väder så är även de andra årstiderna helt ok..men sommaren är min favorittid.

  Ottokram

 4. Sommar, sommar! Bilden liknar på pricken en strand på Finnhamn i sthlms skärgård…men det finns ju många ställen som liknar varandra, men jag känner igen klipporna. Så ser de ut här och där på just Finnhamn /Idholmen/Stora och lilla Jolpan. Där, på vandrarhemmet har jag tillbringat åtminstone 20 somrar, några dagar eller en vecka åt gången. Oj, vad jag längtar dit igen!

  Ha det gött.

  Kao

   • Där ser man. Vackert är det i.a.f. Sverige är världens vackraste land. Har varit i många, och många är ljuvliga. Men Sverige slår alla rekord….kunde vara lite längre somrar och regna lite mindre så vore det perfekt.

    Och en ny regering.

    Har det sådär, och kommer flytta från innerstan till en närförort, om vi alla blir godkända och det tar ett par månader från nu. Min dotter flyttar hemifrån och ett yngre par flyttar ihop i vår lägenhet. Dottern flyttar till en kulturkåk, en etta, i stan. Jag får en större 2a med balkong. Naturen inpå knutarna men ändå mycket nära bra kommunikationer och affärer. Det är hög tid nu att sära på oss. Det går t.o.m på övertid!

    Kram
    Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s