Jag tänker mycket på min syster…

Hon som lämnade oss i försommarens skira grönska. Kanske är det en fin tid att somna in. Saknad kapslas in i allt praktiskt som jämt måste göras och ibland undrar jag vem jag lever för – var får mina saknader och känslor plats. Inte är jag unik, det är nog mänskligt att fundera. Alla sår av saknader – vad gör jag av dem? Stiger upp, åker till jobbet. skrattar och är den jag är. Allt bär jag inom mig. Livets villkor. Tro, hopp och kärlek. I kärlek finns alltid saknad. I hopp alltid rädsla. I tro alltid tvivel. Allt är dubbelt. Ingenting är självklart. Jag finns här och nu. Här och nu.

IMG_0142

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag tänker mycket på min syster…

 1. kickie skriver:

  Så fint du skrivit. Va tråkigt det som hänt med din syster. På ngt sätt går livet ändå vidare.
  Ha en riktigt fin Jul.
  Goa kramen.

 2. Jag skriver:

  Jag tror att det är så här Britta. Vi har ett rum i hjärtat där vi gömmer våra sår och saknader och sorg och känslor. Ibland så blir det trångt i det där rummet, något pockar på att komma ut och som varm luft som stiger uppåt så kommer saknadssår och sorg ut som tårar och ord och tankar och längtan.
  Kram

 3. suttecity skriver:

  Ja det blir en jobbig jul…. men vi får försöka ha dem i ljust minne i hjärtat. Man liksom bara är, gör det man skall, allt praktiskt osv men så skall man fråga något, man tar mobilen och skall ringa, gå in på kontoret och säga att det är kaffe…. men han är borta och det drabbar hårt emellanåt och det kommer när som. Man kan inte springa från sig själv och kapsla in för mycket för det kommer ändå upp till ytan. Kram, hoppas att det blir en fin jul trots allt. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s