Fröding lever…

Ni kommer inte att tro mig. Eller kanske. Kommer ni att känna igen er. Jag gör hellre konstiga meningar än särstavningar.

Ogilla Granska för att ordet särstavningar ger ett rött streck under just det ordet. Jag ogillar dem. Särstavningarna. Fast egentligen, vad spelar det för roll? Är inte livet större än så? Vill vi inte bara dansa och sjunga och tro att allt är till för just vår skull?

Men, låt oss inte glömma de människor som inte finns på FB, som inte har 1 000 vänner, som inte är något – för någon.

Jag glömde kindpussarna. Jag har alltid glömt dem. Inte sagt till varenda människa jag möter: du är fantastisk. Jag har bara tänkt. Det är inte så dumt i alla fall – du är fantastisk! Inom mig, för mig…Nämnde jag att jag älskar Fröding? Han är död. Men orden lever…

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Funderingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s