Det är längesedan…

Kallt, kallt är vädret, men inombords är det varmt. Det är gryning och lätta molnslöjor drar sakta förbi mot en ljust blå himmel. Det regnar inte och det alltid något att vara tacksam över. Maj månad har varit regnig och kylig. Tiden går så fort och jag vet att om det kommer en dag med värme och sol kommer naturen att blomma ut för fullt.

Det är ett mirakel att varje år få sommaren tillbaka. Allt föds på nytt. Vi gör det själva också. Det finns hela tiden saker nya saker man kan förundras över. Nya nyckelpigor, nya löv och en utslagen ros. Intet är nytt under solen – men upplevelserna är alltid nya…

Annonser

Om Britta

Jag tycker om ord. Formulera ord. Skriva ned min tankar om livet. Det liv som jag aldrig helt kommer att förstå. Jag försöker bara göra det lite mera förståeligt. Genom att skriva. "I like words. Formulate words. Writing down my thoughts about life. The life that I never will completely understand. I just try to make it a little more understandable. By writing."
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det är längesedan…

  1. arrami54 skriver:

    Du njuter som jag av sommarens blomster och grönska! Det har varit kallt även här nere, det verkar som om sommaren tvekar…? 😉 Tack för orden inne hos mig! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s