Imorgon…

Kvällen är sen och jag har återigen sett filmen ”Timmarna”. Tre liv, under tre tidsperioder och centralt i handlingen är Virginia Woolf och romanen ”Mrs Dalloway”. Kanske kom jag i rätt stämning efter att jag just ikväll läst sista delen av Karl-Ove Knausgårds romanserie ”Min kamp” på 3 600 sidor. Känslor, liv, vardag och om det som händer under ytan. Finns det en motsats till Facebook borde innehållet i ”Min kamp” platsa som värdig motpol; för allt det glättiga har ingen plats i dessa böcker. Så uppfriskande i all sin långdragna detaljrikedom. Livet är ibland inte större än så och ändå griper det tag. Som svåra saker gör. Verkligheten måste vara verklig, annars spelar ingenting någon roll.

Imorgon är snart idag…

2 tankar på “Imorgon…

  1. Det finns många som beskriver den tid vi lever i nu som yta utan innehåll. Jag tror att det går att få innehåll även i sociala medier. Jag rör mig på FB och andra sociala medier men att jag fortfarande bloggar beror på stor del på att det ger mer innehåll.

    • Jag håller med; att blogga ger mer innehåll. Det är kul med FB också och bra på så sätt att man får lite koll på släkt och vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s